Hangdecoratie

Producten 25-48 van 132

Van hoog naar laag sorteren
  1. Hangdecoratie
  2. Volgende

Producten 25-48 van 132

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel hangdecoratie

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in hangdecoratie. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar én een presale is er voor u als inkoper altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie hangdecoratie. Bent u een professionele wederverkoper die onze hangdecoratie wil inkopen?

Hangdecoratie voor elk seizoen

Hang decoratie is perfect en passend voor in elk interieur. Hangdeco doet u misschien denken aan kerst, en daar heeft u ook helemaal gelijk in: kerstdecoratie aan hangers is mooi en sfeervol voor in de kerstboom, aan de maretak of aan de muur. 
En zeg nou zelf, zonder hangdecoratie zoals een kerstbal of kerstornament is uw kerstdecoratie helemaal niet compleet.

Maar denk ook eens in de voorjaarssferen: hoe leuk is het om uw huis in het voorjaar op zijn paasbest te maken? De hangende decoratie is namelijk perfect als paasdecoratie. Vrolijke kleuren als rood, roze of groen zijn te verkrijgen. Maar ook in materialen is er genoeg te kiezen!

Hangdecoratie in alle materialen

De hangdecoratie in verschillende materialen brengen allemaal een andere sfeer met zich mee. B Living heeft hangdecoratie hout of hangdecoratie goud voor het landelijke interieur, hangdecoratie zilver voor het industriële interieur,  hangdecoratie met dierenprint voor de natuurliefhebbers en hangdecoratie velvet in meerdere kleuren voor iedereen die het interieur stijlvol maar sfeervol inricht. Inspiratie: plafond decoratie hangend is perfect als hangdecoratie woonkamer.

Combineren in decoratie

Hangdecoratie is makkelijk te implementeren in elk interieur, doordat de muren en plafonds vaak vrije plekken zijn maar wel sfeerbepalend zijn voor uw woning. U kan op een vrij eenvoudige manier hangdecoratie toevoegen en combineren met andere elementen in het interieur. Hangdecoratie voor het raam is naast sfeervol en stijlvol ook een decoratieve manier om het open zicht van buiten door je ruiten af te dekken. Hangdecoratie raam kan ook gecombineerd worden met woondecoratie in de vensterbank. Denk bijvoorbeeld aan de accessoires op voet, wanddecoratie of een windlicht om de hangdecoratie aan te stippen of eindeloos door te combineren. 

Inkopen bij B Living?

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en start gelijk als inkoper!