Deurstoppers

Producten 25-48 van 48

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Deurstoppers
  2. Volgende

Producten 25-48 van 48

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groothandel deurstoppers

Wij zijn B Living, een groothandel gespecialiseerd in deurstoppers. We bieden een groot assortiment in woonaccessoires en homedecoratie aan. Met duizenden producten uit voorraad leverbaar én een presale is er voor uw klant altijd een passend assortiment. B Living heeft een unieke collectie, in onze online webshop vind u een uitgebreide collectie deurstoppers. Bent u een professionele wederverkoper die onze deurstoppers wil inkopen?

Deurstopper buiten

Hoe fijn is het dat u de deur op een kiertje kan zetten en daarmee precies zoveel frisse lucht als u nodig hebt binnen haalt. Met onze leuke deurstoppers zoals een leren deurstopper, een deurstopper met befje hond, een deurstopper teckel, deurstopper egel of deurstopper lang heeft u een deurstop buitendeur die helemaal bij u past. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium deurstop die u onder de deur schuift, waardoor u een chique zilverkleurig konijntje als deurvastzetter buiten hebt. 

Deurstopper binnen

Maar ook voor in uw interieur hebben we heel veel leuke deurstoppers in ons assortiment. Onze nieuwste collectie heeft een deurstopper knuffel bijvoorbeeld, waardoor u naast frisse lucht en/of warmte ook nog uw lievelingsdier in huis haalt. Is dat u iets teveel van het goede? Dan hebben we ook prachtige stoffen deurstoppers velvet in kleuren als:

  • Deurstopper velvet roze
  • Deurstopper velvet goud
  • Deurstopper velvet zwart
  • Deurstopper velvet blauw

Handig feitje: deze deurbuffer is geschikt voor elke vloer, zo heeft u een deurstopper vloerbedekking in een bijpassende kleur die uw vloer onbeschadigd laat. 

Functie deurstopper

Met een deurstopper haalt u niet alleen een accessoire in huis, u bent ook nog een hartstikke functioneel en duurzaam bezig. U bepaalt zelf de temperatuur door vast te zetten hoeveel frisse lucht er wel (of juist niet) mag binnenkomen. Dat doet u uiteraard met de allermooiste, leukste en beste kwaliteit tocht deurstopper.
Bescherm ook uw wanden met een deurstopper muur. Zet een zware deurstopper bij de voordeur, gebruik uw lievelingsdier als deurbuffer tegen de muur. De teckel deurstopper steelt echt elke show, in welk interieur dan ook. Liever iets strakker of formeler? Kies voor onze deurstopper leer.
Liever een deurbuffer tegen de kou? Ook daarvoor is de deurstopper functioneel. Deurstoppers zijn het perfecte voorbeeld van de combinatie tussen functie en stijl.

De deurstopper lang kan ook als tochtstopper worden gebruikt.

Inkopen bij B Living?

Via onze webshop en showroom koopt u onze exclusieve merken. Met gerenommeerde merken als Mars & More, Linen & More, Hakbijl Glass, Hakbijl Identity Brand (HIB), Dami Living en 2LIF willen we inspireren, innoveren en fascineren. Geïnteresseerd? Maak een account aan via onze webshop en schrijf u nu in als klant!