Deurknoppen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Mars & More groothandel deurknoppen

Mars & More is een groothandel gespecialiseerd in deurknoppen. In onze webshop vind je een ruime collectie deurknoppen in verschillende vormen.  
Mars & More heeft een unieke collectie en de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ben jij een professionele wederverkoper die onze deurknoppen wilt inkopen?   

Gouden deurknoppen voor een luxe uitstraling

Maak je kledingkast compleet met de gouden deurknoppen van Mars & More. Een deurknop wordt meestal gebruikt voor de buitendeur, maar de landelijke deurknoppen van Mars & More zijn perfect voor een binnendeur of kastdeur. Doordat de deurknoppen een gouden kleur hebben, geven ze een luxe uitstraling aan het interieur. Daarnaast zijn gouden deurknopjes ook geschikt voor de baby- of kinderkamer, bijvoorbeeld als deurknop, of als kastknopje voor de commode of kledingkast.

Deurknoppen in verschillende vormen

Ons assortiment leuke deurknoppen zijn verkrijgbaar in verschillende unieke vormen. Het assortiment bestaat uit:
-       Deurknop hert
-       Deurknop leeuw
-       Deurknop palm
-       Deurknop blad
De deurknoppen hebben door de gouden kleur een luxe uitstraling en zijn met kwaliteit afgewerkt. De deurknoppen van Mars & More zorgen ervoor dat de kledingkast, keukenkast of ladekast helemaal in stijl wordt afgemaakt en ze passen daarnaast in elke woonstijl.

Onze deurknoppen sluiten aan bij de missie van Mars & More: Breng de natuur in je huis! Elk seizoen vind je in onze collectie woondecoratie de nieuwste trends, maar ook in  de categorie accessoires zoals windlichten, kandelaars, fotolijsten en wanddecoratie. Maak je interieur compleet met onze deurknoppen en geef je interieur een metamorfose.

Op zoek naar een groothandel voor deurknoppen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en vraag naar de mogelijkheden. Of maak een account aan via onze webshop en schrijf je nu in als klant!